News & articles

hGrønnere arbeidsmiljø med profiler fra Primo

Grønnere arbejdsmiljø med profiler fra Primo

13.11.2018

Natural Greenwalls er et patenteret system, der gør det muligt at have planter voksende på væggen. Hjertet i systemet er et højt specialiseret plastprofil, som er produceret og leveret af Primo.

Resirkulerbart, nyttig og intelligent: Det er derfor vi tror på plast

Genanvendeligt, nyttigt og intelligent: Derfor tror vi på plast

05.03.2018

Plast og plastkomposit kan bidrage til at gøre miljøbelastningen fra fødevareproduktion, transport og opvarmning markant mindre – hvis det bliver anvendt rigtigt. Desuden er langt de fleste termoplast-typer 100 % genanvendelige.

Plastavfall: Slik forplikter vi oss til resirkulerbarhet

Plastaffald: Sådan forpligter vi os til genanvendelighed

05.03.2018

Det skaber altid affald, når vi mennesker producerer noget, uanset hvad. I plastproduktion genanvender vi det meste affald direkte i produktionen, såsom afskær, fejlbehæftede produkter og så videre.

 Kjernen i en sann suksesshistorie

Kernen i en ægte succeshistorie

22.02.2017

Da den danske vinduesproducent Krone Vinduer for få år siden introducerede sit revolutionerende COto® system, var det begyndelsen på en ægte succeshistorie og en af Krones mest værdifulde opfindelser nogensinde.

Coloplast trengte raskere produksjon – Primo hadde svaret.

Coloplast havde behov for hurtigere produktion - Primo havde svaret.

08.05.2016

Den globale efterspørgsel efter urinposer stiger og stiger. Det samme gør behovet for rør produceret af Primo Medico, for hver eneste urinpose er nemlig forsynet med en stump ekstruderet plastrør.

keyboard_arrow_up